Una marca per la dignitat

Una iniciativa particular promou la creació de la BOTIFARRADA PER LA DIGNITAT en ple context de vulneració de drets de persones i institucions a Catalunya. Cal crear una imatge gràfica atractiva per promoure i identificar la iniciativa, que té la vocació de poder-se replicar a qualsevol indret del territori.
Hem buscat un grafisme proper al de les etiquetes de productes alimentaris “amb solera”. Ha de ser un producte que tingui l’atractiu de la proximitat, de la tradició i, per què no, de la qualitat.
A nivell conceptual, incorporem un símbol d’igualtat fet amb dues botifarres: hi ha molts conceptes que deriven de la idea de “dignitat” (llibertat, respecte, justícia, amor), però en la seva essència, a la base, hi ha la idea que tots som iguals com a éssers humans perquè tots partim de la premisa de ser mereixedors d’honor i respecte. La reivindicació de ser tractat igual, amb justícia, sense greuges, és la que (al meu entendre) hi ha en els fonaments de la iniciativa.
botifarradaperladignitat.cat

Catàleg Lenard Knitted Workwear

Catàleg de roba especial de seguretat per a llocs de treball amb riscos. El fabricant de teixits especials Lenard, fa un pas més i presenta una col·lecció de peces de roba ignífuga, antiestàtica, contra l’arc elèctric, o d’alta visibilitat per protegir a treballadors de diferents sectors.
Fem un tractament gràfic que planteja el producte com una unitat de negoci nova de la marca Lenard: Lenard Knitted Workwear.

Estands Rubberex a fires

Darrerament el fabricant de guants Rubberex ha estat a tres fires a Madrid, Barcelona i Amsterdam. Hem dissenyat un espai simple, net en el que destaquen la corporativa i el producte. El sistema ens ha permès adaptar el missatge (segons l’orientació de la fira) i als diferents estands en els que ens hem ubicat.
A la foto, l’estand instal·lat a Alimentària’16.

Inauguració nou Garbí

El passat 15 d’abril es va inaugurar el nou Garbí, amb una aposta novedosa tant pel que fa a l’espai com a la proposta gastronòmica.
Hem creat la nova marca i elements gràfics, a més de coordinar la campanya de comunicació. Estem molt contents perquè estava com un ou!
No deixeu de passar-hi a descobrir-lo!